Formulari de cerca

11/08/2017
Carlet rep finançament de la Generalitat per a la participació i transparència
L'Ajuntament de Carlet ha estat un dels set consistoris del territori valencià en aconseguir fons públics en les dos modalitats subvencionables.

L’ajuntament de Carlet rebrà 10.000 euros per a treballar en participació i transparència. Dilluns passat la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana va fer pública en el DOGV la resolució de la convocatòria de subvencions per a la promoció de la participació ciutadana i la transparència en les entitats locals valencianes.

L'Ajuntament de Carlet va presentar instàncies en ambdues modalitats subvencionables (participació i transparència) aconseguint la validació de la conselleria als dos projectes.

Amb esta resolució pública la Generalitat legitima la validesa de les nostres dos iniciatives concedint 10.000 € de subvenció per a treballar els pròxims mesos en el projecte Carlet Participa i en l'Estratègia de Transparència i Accés a la Informació Pública.

L'Ajuntament de Carlet ha estat un dels pocs consistoris del territori valencià en aconseguir fons públics en les dos modalitats subvencionables. La Generalitat ha registrat 244 sol·licituds de subvenció, 143 sol·licituds corresponents a la modalitat 1, i 140 sol·licituds a la modalitat 2.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es