Formulari de cerca

23/12/2020
Els Reis de l’Orient atendran els menuts per videotelefonada
Gaspar, Melcior i Baltasar s’adapten a les circumstàncies i enguany faran videotelefonades a un miler de xiquets i xiquetes carletins, per a escoltar els desitjos dels més menuts.

L’Ajuntament de Carlet s’ha posat en contacte amb Ses Majestats d’Orient perquè no s’obliden de la nostra ciutat i així podran felicitar els xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys, de 1r, 2n i 3r d’infantil i 1r i 2n de primària mitjançant una videotelefonada de whatsapp que rebran els dies 3 i 4 de gener. D’esta manera, els patges reials tindran temps per a fer front a l’allau de regals que els xiquets i xiquetes demanaran via whatsapp als Reis d’Orient.

 

Per a fer-ho possible, l’Ajuntament de Carlet ha repartit les sol·licituds als pares i mares dels escolars d’esta edat perquè aporten les dades telefòniques i autoritzen la telefonada reial. Les sol·licituds s’entregaran als centres escolars junt amb la carta en què demanen els regals perquè els arribe a Ses Majestats abans de la videoconferència per whatsapp.

 

Visita rellamp dels Reis el dia 5 de gener

 

Tot i això, els Reis de l’Orient faran una escapada al nostre poble el pròxim 5 de gener. Baixaran de les muntanyes i a partir de les 5 de la vesprada, si l’oratge i les normes sanitàries no ho impedixen, recorreran els carrers de Carlet per saludar els xiquets i xiquetes que estiguen a les seues cases i que isquen als balcons i finestres a vore’ls. La regidora de Joventut, Sandra Hervàs, fa una crida perquè “es respecten les mesures de seguretat i recordar que el millor regal que podem fer estes festes és la salut, i per això cal que els veiem des del balcó i evitant les aglomeracions perquè la seua visita arribe a tots els carrers del poble”.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es