Formulari de cerca

7/09/2020
Prop de 150 persones participen en la marató de donació de sang
Els carletins i carletines tornaren a mostrar el seu costat solidari en la Marató de la donació de sang que tingué lloc el passat divendres. Esta marató, que servia per a inaugurar les Festes carletines, és l’única de les activitats de les Festes Majors que s’ha mantingut igual que altres anys.

Les portes del Saló Giner estigueren obertes des de les 9 del matí fins a les 14 hores i es va reprendre la donació a partir de les 17 h. Al llarg de la jornada, s’acostaren a donar sang 157 persones, de les quals donaren sang 142, 7 d’elles eren nous donants.

La regidora de Sanitat, Lola Navarro, vol expressar el seu agraïment a totes les persones que van acudir a la sala Giner per a donar sang: «El nostre veïnat ha demostrat, una vegada més, la seua solidaritat a l'hora d'acudir a donar sang sempre que se li demana». En esta ocasió, el Centre de Transfusió de Sang va regalar als donants una botelleta reutilitzable i l’Ajuntament de Carlet una planta, per tal d’expressar l’agraïment a totes les persones donants.

Cal recordar que el Centre de Transfusió es desplaça mensualment a Carlet cada últim dijous de mes, en horari de vesprada. La cita amb la donació de sang no ha deixat de complir-se durant l’estat d’alarma decretat el passat març i durant les distintes fases del confinament el Saló Giner ha continuat obrint les portes per a la donació, que va tindre molt bona resposta ja que hi acudiren més de 70 persones en les diverses ocasions en què s’ha fet donació de sang.

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es