Formulari de cerca

24/11/2020
L’Ajuntament de Carlet instal·larà bústies violeta als centres escolars
Els centres escolars de Carlet comptaran a partir d’esta setmana amb unes bústies de color violeta que permetran que l’alumnat comente, expresse i denuncie de forma anònima tot allò que els preocupa relatiu a temes d’igualtat i de violència de gènere.

Les bústies s’instal·laran als centres de primària de la població, als centres de secundària i també a l’escola d’adults i al Conservatori Perfecto García Chornet. Les bústies s’obriran amb regularitat per part de les persones coordinadores d’igualtat de cada centre i permetran conéixer les inquietuds i preocupacions de l’alumnat al voltant de la violència cap a les dones i donar solució o promoure campanyes als mateixos centres al voltant de d’eixes preocupacions.

A més, també es regalarà un llibre relacionat amb la igualtat, el sexisme o la discriminació per tal de nodrir les biblioteques escolars de material sobre estos temes. Tal com explica la regidora d’Igualtat, Carla Cebrián, es tracta de «posar a l’abast de l’alumnat un instrument que els permeta de manera anònima expressar tot allò que els preocupa i que de vegades per vergonya o per pressió no s’animen a plantejar de forma més oberta».

 

Enguany, l’Ajuntament de Carlet ha centrat les activitats al voltant d’esta jornada commemorativa al món escolar, i per això també es realitzarà un audiovisual que farà un recorregut per les activitats de cada centre escolar del municipi durant estos dies. Una comunitat escolar molt activa que planteja diverses activitats de conscienciació i prevenció de la violència sexista.

 

D’altra banda, des de la Regidoria d’Igualtat es destaca el treball que de manera diària es realitza a la Casa de la Dona, a través de l’associació Alanna. Un servei municipal que compta amb un equip de professionals que aporta tot tipus d’assessorament i acompanyament a les dones víctimes de violència masclista i a les seues famílies en el seu dia a dia.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es