Formulari de cerca

22/04/2021
L’AJUNTAMENT DE CARLET INICIA L’AVALUACIÓ DEL SEU I PLA D’IGUALTAT INTERN
La Regidoria d’Igualtat impulsa l’última fase del I Pla d’Igualtat Intern, on els treballadors de l’Ajuntament donaran la seua opinió sobre les accions implementades del Pla.

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Carlet es continua treballant la igualtat, en aquest cas, en l’àmbit intern. D’aquesta manera, abans d’emprendre el II Pla d’Igualtat Intern, es realitzarà l’avaluació de les mesures implementades del I Pla durant el seu termini de vigència (2017–2020).

En aquesta última fase del projecte, es realitzarà un qüestionari en línia i anònim, dirigit a tots els treballadors de l’Ajuntament, per tal de conèixer el seu grau de coneixement i satisfacció, a més de la seua participació en les accions implementades i les seues opinions o propostes de millora sobre això.

La regidora de Dona i Igualtat, Carla Cebrián, destaca que és fonamental comptar amb les opinions i percepcions del personal perquè es puga dissenyar un segon pla d’igualtat adequat a les necessitats i particularitats de tota la plantilla i, en conseqüència, avançar eficaçment cap a la igualtat real de dones i homes. Per això, agraïm la futura participació i col·laboració dels treballadors de l’Ajuntament. 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es