Formulari de cerca

19/06/2020
L’Ajuntament de Carlet enfoca les inversions a les necessitats socials i a l’urbanisme sostenible
La remodelació de l’antic edifici del CEIP Bosch Marín per als Serveis Socials forma part del pla d’inversions de la Diputació de València per al bienni 2020/2021 junt amb la conversió en zona de vianants del centre històric i diverses obres de manteniment de serveis públics.

L’Ajuntament de Carlet inclourà en el pla d’inversions de la Diputació de València per al pròxim any la remodelació d’una part de l’antic col·legi Bosch Marín com a nova seu del departament de Serveis Socials, que donarà cabuda a una plantilla que s’ha multiplicat per 4 en els darrers anys.

La intenció és traslladar les oficines administratives d’esta àrea, actualment ubicada al mateix edifici que l’ADL, Labora i el SEPE, a un espai propi dotat de privacitat i capacitat per assumir este servei i altres serveis auxiliars com la mediació hipotecària, mediació familiar, mesures judicials, l’equip especialitzat en infància i adolescència, l’oficina comarcal d’habitatge i la Unitat de Prevenció Comunitària i Conductes Addictives.

A més s’este projecte, el més ambiciós, i que suposa una inversió de més de 350.000 euros, el pla de la Diputació permet incloure altres projectes que es pretenen realitzar en 2021 i que suposen una inversió total de prop de 800.000 €.

CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DEL CENTRE HISTÒRIC

Una altra de les propostes de desenvolupament sostenible, que també es durà a terme a través del Pla d’Inversions de la Diputació (PID), és la conversió en zona de vianants d’alguns carrers del centre històric (Assumpció de Nostra Senyora, Mestre Martínez i Velázquez), una proposta de guanyar espai per als vianants i pacificar el trànsit al centre urbà, que ha estat demandada pel veïnat en els pressupostos participatius.

OBRES DE SERVEI PÚBLICS

Entre les previsions per al pròxim any, també es contempla acabar la repavimentació de diversos carrers de la urbanització Ausiàs March (85.000 €) així com la renovació de l’enllumenat públic de diverses zones de la població, amb una inversió de 60.000 euros per a millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat del barri de la Daia, Villarrúbia i els carrers del centre històric i que formen part de les últimes de les fases per a donar per finalitzat el pla de xoc de millora lumínica a la ciutat de Carlet. D’altra banda, també es renovaran les canonades de la xarxa d’aigua potable del carrer Ramon y Cajal, ja que es tracta d’un entramat antic que cal actualitzar per a evitar fugues i avaries.

Amb la presentació d’estos projectes, el govern municipal continua endavant amb «l’aposta per les persones com a eix de les nostres polítiques, així com l’eficiència energètica i el compromís amb el medi ambient», explica l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, «donant prioritat als serveis socials i projectes de desenvolupament sostenible i estalvi energètic».

 

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es