Formulari de cerca

5/10/2020
Conservatori i escola d’adults comencen el curs amb redistribució d’espais i aforaments limitats

 

“Una tornada complicada i amb moltes mesures extraordinàries, tant per a les famílies com per al personal dels centres educatius municipals que ha treballat de valent perquè la tornada als centres siga possible amb les màximes garanties” , així ho ha expressat la regidora d’Educació, Carla Cebrián.

 

CONSERVATORI PERFECTO GARCÍA CHORNET

 

El Conservatori Perfecto García Chornet començava realment el curs el passat mes de juliol, quan ja es va començar a treballar per tal de condicionar el centre a la nova realitat en què la distància de seguretat i l’ús de la mascareta passaven a ser requisits indispensable per a garantir un bon inici i que al conservatori tornara a sonar la música.

El dimarts 28 de setembre, s’iniciaven les classes al Conservatori, on s’ha redistribuït l’espai perquè l’alumnat puga assistir a classe. Redistribució d’aules i ocupació d’espais com la sala del professorat, la cafeteria o l’espai de la terrassa, canvi d’aules, senyalització d’entrada i eixida, un gran esforç amb el treball del professorat, el personal del Conservatori i les regidories d’Educació i d’Edificis Municipals per tal de posar les mesures en marxa, crear itineraris dins del Conservatori d’entrada i eixida i amb la complicitat de l’alumnat i les famílies.

 

CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES

 

El Centre de Formació de Persones Adultes ha seguit el mateix camí i ha adaptat totes les aules per tal que l’alumnat puga seguir l’àmplia oferta de cursos que oferix este centre amb les màximes garanties. Des del Centre de Formació de Persones Adultes s’ha treballat per a encetar el curs amb els protocols sanitàries en marxa. Senyalitzacions, aforaments de les aules controlats i limitats a l’espai de les aules. Ahir s’iniciava el curs, amb prop d ‘un centenar de persones matriculades i amb llistes d’espera obertes ja que la reducció d’aforament a les aules per a donar classe, ha provocat llistes d’espera en alguns estudis.

 

L’Ajuntament de Carlet ha treballat durant els últims mesos per adaptar les mesures sanitàries a cada centre escolar, un pla de contingència que preveu les mesures que cal posar en marxa quan els contagis de la COVID-19 afecten estos centres.

Adjunts

  • Conservatori_Carlet_COVID-19
  • Escola-adults_carlet_covid-19
  • Conservatori_carlet_covid-19

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es