Formulari de cerca

22/05/2020
Carlet trasllada el tradicional mercat dels dissabtes per a garantir les normes sanitàries
La «plaça» es transforma en una línia a la zona del Malecó, a causa del Covid-19

L’Ajuntament de Carlet ha reubicat el tradicional mercat ambulant dels dissabtes a la zona del Malecó. Al llarg de la jornada, els treballadors municipals ultimen els detalls per tal de poder fer mercat dissabte, d’acord amb les normes de la fase 1 del desconfinament.

Les parades s’ubicaran en la part del Malecó compresa entre la porta de darrere del Mercat municipal i la via del tren. L’amplitud d’este carrer permet que no es produïsquen aglomeracions, ja que les persones que visiten el mercat tenen una calçada de sis metres d’amplària per a passejar i visitar les parades, que sols estaran muntades en una part del carrer per a garantir este espai.

Una altra de les mesures és que el mercat a l’aire lliure tindrà sols dos accessos: es podrà accedir-hi des del Portal del Tambor o des de la part de darrere de l’edifici del mercat municipal. En estes dos entrades, s’ubicaran dispensadors de gel hidroalcohòlic i guants i així mateix es controlarà l’aforament.

Este canvi d’ubicació del mercat que generalment es duia a terme en els carrers al voltant de la plaça Major i la plaça del Convent a una zona inèdita com és el Malecó, permetrà, segons explica el regidor responsable, Jonathan Martínez, «una zona amb amplària suficient per a evitar aglomeracions i que es respecten les distàncies. Era la nostra obligació garantir que el sector dels mercaders poguera muntar la seua parada i així recuperar un poc la normalitat tant per als venedors com per a la població»

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es