Formulari de cerca

4/08/2020
Carlet posa a punt els camins i les zones rurals
Esta setmana s’han incorporat 34 treballadors del SEPE per a netejar els camins rurals del terme que es sumen als 27 que començaren a treballar a mitjan mes de juliol.

A hores d’ara han iniciat el desbrossament dels camins d’Alzira (camí de l’Ecoparc) i el camí del Mig, una via molt transitada per vianants, paral·lela al carril bici, a més del camí del Cabeçolet, el del Corral Blanc i el de Josep Maria Soriano.

 

Així mateix, des del mes de juliol s’estan desbrossant els camins de Sant Bernat, la Puja del Bollo, el Tislar i la Font Blanca. Un treball que a més s’ha completat amb l’arranjament de paratges i zones de l’àmbit rural i en la perifèria de la ciutat com és el paratge dels Pinets i espais com la Font de la Mola i la Font Blanca, que van ser restaurats com a zona d’esplai ara fa tres anys. En esta línia, enguany també s’està treballant en la recuperació d’una gran zona periurbana com és l’antic jardí al llit del riu Magre que discorre paral·lel al Malecó.

 

Enguany, a més del desbrossament, també s’estan recollint els residus que s’acumulen als marges dels camins i que queden al descobert al desbrossar-los.

 

 

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es