Formulari de cerca

18/06/2020
Carlet escriu el seu Diari de Quarantena
Carlet ja compta amb un Diari del confinament escrits pels seus veïns i veïnes. El jurat del concurs ha premiat 6 treballs en dos modalitats: adults i infantil-juvenil.

Carlet ja compta amb un Diari del confinament escrits pels seus veïns i veïnes. El concurs obert durant esta etapa dins de les activitats organitzades per la Regidoria de Foment Lector i la Biblioteca municipal convidava els carletins i carletines a expressar en prossa o en vers les reflexions, pensaments, inspiracions o idees al voltant d’esta etapa de confinament.

Dels deu relats presentats a concurs, els membres del jurat decidien atorgar els tres premis de cada categoria als relats següents.

 

En categoria infantil-juvenil, fins a 16 anys.

 • El meu confinament, de Sofia Garcia Vanaclocha,

 • Queda’t a casa!, d’Àlex Sánchez Martorell

 • El gato que cuida de mis sueños, d’Alejandro García Fernández

   

En categoria d’adults:

 • Confinament bipolar, de Jaume Puchalt Lacal

 • Estem on estem, per viure el que hem de viure, de Vicent Fabra Gómez

 • Fa només quatre mesos, de Lidia Tapia Muñoz

   

Els premis són bons de 100 i 75 euros bescanviables per llibres de lectura en les les papereries de Carlet. El jurat ha estat format per la regidora de foment lector, Carla Cebrián, la bibliotecària de Carlet, Amparo Ginesta, l’escriptor i agent literari, Antoni M. Bonet, el tècnic de promoció lingüística de l’Ajuntament de Carlet, Ricard Espí i la poetessa i coordinadora del Club de lectura de Carlet, Rosa Peris.

 

La regidora de Foment Lector, Carla Cebrián, agraïx l’esforç dels participants i destaca que gràcies a ells tenim constància escrita de com s’han viscut a Carlet els dies de confinament a causa de la Covid-19. Els treballs guanyadors del concurs, organitzat des de la Biblioteca municipal, es donaran a conèixer a través de la web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament de Carlet.

 

Clica ací per a llegir els relats guanyadors.  

Adjunts

 • diari de quarantena jurat Carlet

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es