Formulari de cerca

11/06/2020
Carlet entre els pobles que més recicla a l’ecoparc
Enguany els veïns i veïnes de Carlet que han utilitzat l’ecoparc de CARLET durant el 2019 voran reduït l’import de la taxa de tractament de residus que els arribarà el pròxim mes d’agost.

El Consorci de Residus Ribera-Valldigna ha establit bonificacions als usuaris/es de la xarxa d’ecoparcs de la comarca, entre ells els de Carlet.

 

Este sistema de bonificacions s’establix arran de la informatització de l’ecoparc. Els usuaris s’identifiquen amb el seu DNI quan fan ús del servei i d’esta manera queda registrat què és el que ha reciclat cadascú. En funció del tipus de residus, més o menys contaminants que es reciclen, s’ha establit un sistema de punts que són assignats a cada contribuent, estos punts es traduïxen en euros de descompte en el rebut de la taxa de residus.

 

CARLET, UNA DE LES CIUTATS QUE MÉS RECICLA

 

Carlet se situa entre les ciutats de la nostra comarca que més reciclen, per darrere de les ciutats més grans com són Alzira, Algemesí i Carcaixent. Pel que fa als descomptes, 1.297 carletins i carletines se’n beneficiaran enguany.

238 persones tindran un descompte de 12’66 euros

802 persones tindran un descompte de 6’33 euros

i 257 també tindran descompte corresponent als residus que han dut a l’ecoparc.

 

Amb esta mesura, es pretén incentivar el reciclatge mitjançant la utilització dels ecoparcs i fer complir la màxima «el qui més recicla, menys paga».

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es