Formulari de cerca

19/05/2020
68 xiquets i xiquetes carletins han celebrat el seu aniversari amb Dani Miquel
68 xiquets i xiquetes de Carlet han celebrat durant l’estat d’alarma el seu aniversari de forma molt especial.

El cantant Dani Miquel els ha felicitats personalment amb una cançó dedicada que els ha arribat via whatssap. Una iniciativa de l’Ajuntament de Carlet a través de la Biblioteca municipal que ha intentat pal·liar la impossibilitat de celebrar festes d’aniversari.

La iniciativa, que anava dirigida als menors fins a 12 anys, ha tingut una gran resposta per part dels pares i mares que prèviament feien la petició a través de correu electrònic i així Dani Miquel els ha regalat una cançó d’aniversari personalitzada. La iniciativa es va posar en marxa el 8 d’abril, tot i que era amb efecte retroactiu des del 14 de març. Per això, 13 menuts que complien anys en este període han rebut la felicitació en grup per part del cantant valencià.

La regidora de Foment Lector i Biblioteca, Carla Cebrián, explica que «esta iniciativa ha volgut aportar un poc d’alegria als més menuts, que han viscut una etapa de confinament desconeguda i difícil en la qual han canviat les seues rutines d’anar a escola, eixir al carrer o fer celebracions familiars. S’ha volgut aportar així un bri d’alegria a esta situació.»

Hui, després de l’inici de la fase 1 del desconfinament, s’ha tancat esta iniciativa en la qual s’han felicitat xiquets i xiquetes de diverses edats, des dels més menuts amb 1 anyet i fidels seguidors de Dani Miquel fins als més grans. Una iniciativa que s’ha dut a terme coincidint amb les activitats dedicades al Mes del Llibre.

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es