Formulari de cerca

Pagament de tributs

A través d'esta passarel·la pot realitzar el pagament dels seus impostos des de sa casa, sense necessitat de desplaçar-se a l'Ajuntament ni a les entitats bancàries col·laboradores que presten el servici de caixa; sense comissions ni cap cost addicional per a vosté.

Per a poder realitzar el pagament de forma electrònica només cal disposar d'una targeta de crèdit o dèbit Visa, MasterCard o Maestro, de qualsevol entitat bancària. 

Les dades requerides per a poder realitzar el pagament les trobarà en les cartes de pagament corresponents que haja rebut en el seu domicili. En cas de no haver-les rebudes podrà sol·licitar-les en l'oficina municipal de Recaptació o a través de correu electrònic a tributs@carlet.es

Pagament de tributs

Introduint les dades següents: REFERÈNCIA, IDENTIFICACIÓ IMPORT

 

1- Referència del rebut    2- Identificador del rebut    3- Import del pagament

 

Autoliquidacions

Per a realitzar el pagament de les autoliquidacions indicades en este apartat, tan sols ha de fer click en la liquidació que desitge tramitar, i introduir la referència de rebut (13 dígits) que trobarà en el cantó superior dret de l'imprés. 

 

 

Si té algun dubte respecte a este procediment, pot contactar amb el Departament de Recaptació de l'Ajuntament de Carlet, telefonant al 962530200.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es