Formulari de cerca

Orquestra simfònica

L'Orquestra Simfònica del Conservatori Professional de Música "Perfecto García Chornet" de Carlet va ser presentada el 17 de maig de 1992, sota la direcció de Vladimir Katzarov, formada per instrumentistes d'arc. Posteriorment es va fer càrrec de la direcció Brenno Ambrosini. En el curs 1993-94 la direcció de l'orquestra recau en les mans de Sergio Furió Gamón, passant la plantilla a ser una formació simfònica.

La funció principal de l'orquestra està basada en una labor pedagògica, formant els alumnes en la disciplina orquestral i servint de trampolí en les seues primeres aparicions com a solistes.

Són moltes les actuacions que des de la seua creació s'han dut a terme, destacant els Festivals del Campot, Alfás del Pi, i en els auditoris de Massanasa, Quart de Poblet, Sagunt, Carlet, Albacete, Castelló, Algemesí, Alzira, Lombai, Alberic, i tots els anys en el Palau de la Música de València acompanyant el concert per a piano i orquestra al guanyador del Concurs Internacional de Piano "Ciutat de Carlet" entre els que cal destacar: Juan Francisco Llac Cuellar, Javier Mut Palmer, Gustavo Díaz Jerez, Raimon Garriga, Lluis Rodríguez Salva, Stanislav Bachkowski, Inese Klotina, Sunghoon Hwang, Cathal Breslin, Kookhee Hong, Maxim Anikushin.

Ha acompanyat solistes de la talla de Perfecte García Chornet (piano), Vladimir Katzarov (violí), María Mircheva (violoncel), Mª Esther Guzmán (guitarra), Mª José Martos (soprano), Marçal Cervera (violoncel), Almudena Cano (piano), Jaime Martí (flauta), José Mª Ortí (trompeta), Adolfo Bueso (piano), Rolando Prusak (violí), Vicente Campos (trompeta), Eulalia Solé (piano), Sergi Boadella (violoncel), Mario Monreal (piano), Santiago Cantó (viola), Marisa Blanes (piano)... 

L'any 2002 es va encarregar d'acompanyar el concert triat per cada un dels participants en la prova final de l'XI Concurs Internacional de Piano "Ciutat de Carlet", així com en el 2008, acompanyant el concert núm. 5 "Emperador" de L.v. Beethoven als tres finalistes del XVII Concurs Internacional de Piano "Ciutat de Carlet".
El seu director honorífic és Manuel Galduf, sent el seu director titular Sergio Furió Gam.

 

 

Orquesta Sinfónia Palau 2007       
Conciert Palau de la
Música de Valencia 2007

 

       
Sergi Boadella
 
Conciert Orquestra
Simfònica, solista:Sergi Boadella
 
Eulalia Solé
 
Conciert Orquestra Simfònica,
solista: Eulalia Solé

El grup de saxòfons va nàixer de la mà del seu director José Berdier Ferrer l'any 1993. Ha oferit concerts en diverses poblacions de la Comunitat Valenciana, com Carlet, Silla, Alginet, Benimodo, Alfarp, etc. Està constituït per alumnes del Conservatori Professional de Música "Perfecte García Chornet" de Carlet.

Banda de música

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es