Formulari de cerca

19/12/2017
L’establiment de roba Única guanya el VI concurs d’aparadors
La botiga de roba i complements Única ha sigut l’establiment vencedor, en un concurs que enguany ha comptat amb 13 participants.

Un certamen nadalenc que té com a objectiu que els comerços carletins se sumen a la campanya nadalenca amb aparadors atractius i al mateix temps incentivar les compres durant estes dates en el comerç local.

A més del primer premi de 400 euros, el jurat valora fins a sis aspectes més dels aparadors i els premia amb 100 € cadascun. El premi a la creativitat ha sigut per a l’establiment OK Motos, la millor il·luminació ha sigut la de la botiga de roba infantil Angora Baby mentre que el premi a la millor composició ha sigut per a la botiga de roba i complements Fina Mira. La botiga de música Sol Fa ha rebut el premi a l’originalitat mentre que la floristeria Lina Roig ha tingut el premi a la millor integració amb el gènere del comerç. L’aparador de la Farmàcia Ituren ha rebut el premi a la innovació mentre que Punta Tacó, StylePhone i Paqueteria Ismael han rebut els tres premis especials de la Fundació Caixa Carlet.

Els premis es lliuraren en la Casa de la Cultura de Carlet el 19 de desembre. El concurs està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Carlet i la Fundació Caixa Carlet i compta amb la col·laboració de l’associació Carlet Comercial.  

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es