Formulari de cerca

22/01/2018
L’Ajuntament de Carlet, a través del Centre d’Informació Juvenil, inicia el programa JOOP (Jove Oportunitat) finançat pel Fons Social Europeu
JOOP és un programa de l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut) dirigit a jóvens entre 16 i 21 anys que han deixat d’estudiar de manera prematura, que no tenen cap titulació o únicament el graduat en ESO i que, actualment, ni treballen ni estudien.

 El programa JOOP el duran a terme pedagogs i monitors experts, els quals orientaran i informaran els participants de les alternatives possibles per a dur a terme el projecte laboral de cada u, amb una metodologia acadèmica completament diferent a la que estan acostumats, molt dinàmica i motivadora i amb un grau elevat d’èxit una vegada completat el programa.

 

JOOP consta de tallers i dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals i diverses activitats culturals, així com excursions i visites a diferents empreses de la província per a conéixer nous sectors i possibles eixides laborals per als jóvens amb la finalitat de millorar-ne la realitat i l’ocupabilitat.

 

El programa comença el 13 de febrer i es desenvoluparà fins a juny.

 

L’objectiu del programa és realitzar una acció de coaching (entrenament) adreçada als jóvens a càrrec de personal expert amb la finalitat de motivar-los i millorar la manera en què s’enfronten a la seua realitat personal, social i laboral.

 

En finalitzar, l’alumnat “jooper” rebrà un certificat expedit per l’IVAJ, noves i millors possibilitats de continuar estudiant amb un accés directe a la Formació Professional i una millora de la seua autoestima en l’àmbit personal i en el laboral.

 

Informa’t i inscriu-te ja al Centre d’Informació Juvenil!

 

Comença bé l’any i apunta’t al JOOP. Millora el teu entorn personal i laboral!

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es