Formulari de cerca

10/10/2017
L’Ajuntament de Carlet reserva ordinadors públics per a facilitar la participació en la consulta pública del seu Reglament de Participació Ciutadana
Durant quatre hores a la setmana, una persona de suport ajudarà aquelles que ho necessiten per a participar en esta fase de consulta pública.

El dia 28 de setembre va començar la fase de consulta pública de l'Esborrany del Reglament de Participació Ciutadana de Carlet, amb l'objectiu que tota la ciutadania puga participar en la seua elaboració, traslladant els seus suggeriments sobre els diferents aspectes en matèria de participació ciutadana que desenvolupa este document.

Mitjançant el següent enllaç: http://www.carlet.es/va/page/participacio-ciutadana-esborrany-del-reglament, la ciutadania pot accedir al document de l’Esborrany del Reglament de Participació i a l’Edicte de Consulta Prèvia, al qual s’especifiquen els termes de la consulta.

Amb la finalitat de disminuir els possibles entrebancs en la participació d’esta consulta pública, com a conseqüència de la bretxa digital tant d’accés com d'ús, l’Ajuntament de Carlet ha reservat sis ordinadors a la Biblioteca Municipal, l’ús prioritari dels quals serà accedir al document de l’Esborrany del Reglament de Participació Ciutadana i realitzar aportacions i/o suggeriments.

A més, durant quatre hores a la setmana, a este edifici hi haurà una persona disponible per a solucionar els possibles dubtes dels que vulguen participar en esta consulta pública mitjançant els ordinadors allí ubicats.

Estos serveis estaran vigents fins al 23 d’octubre, data en la qual finalitza la fase de consulta pública de l’Esborrany del Reglament de Participació Ciutadana.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es