Formulari de cerca

13/03/2018
L’Ajuntament de Carlet promou unes falles igualitàries i respectuoses
Les regidories d’Igualtat i de Festes aposten per unes falles segures i lliures de masclisme i LGTBIfòbia amb la col·laboració de la Junta Local Fallera i les set comissions carletines.

La campanya insta a fomentar el respecte i la tolerància ja no sols en els casals sinó en tots els actes fallers que se celebren a la ciutat durant esta setmana fallera. D’una banda, es repartiran cartells amb el missatges «Falles Carlet 2018 segures i lliures de masclisme i LGTBIFÒBIA» a les comissions falleres per tal que s’exhibisquen en els casals. D’altra banda, l’Ajuntament amb la col·laboració de la Junta Local Fallera farà una campanya a les xarxes socials per tal d’afavorir un clima de respecte a la diversitat i d’igualtat i propiciar un ambient festiu on tot el món se senta inclòs.

La regidora d’Igualtat, Maria Josep Hernandorena, recorda que les institucions públiques han de vetlar perquè es respecten totes les persones siga quina siga la seua condició, per això s’està treballant al llarg de l’any en campanyes de respecte per la diversitat sexual i de lluita contra la violència masclista sobretot en esdeveniments festius. Per la seua banda el regidor de Festes, Josep Mur, destaca que la iniciativa ha tingut molt bona acollida per part de les comissions i a partir de divendres ja lluiran en els seus casals els cartells per unes falles segures i lliures.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es