Formulari de cerca

12/09/2017
L’Ajuntament de Carlet invertix prop de 50 mil euros en la millora d’espais esportius
L’Ajuntament de Carlet ha millorat les instal·lacions del Poliesportiu municipal a través del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València. Una inversió que s’ha sumat al pla de manteniment d’edificis municipals.

Les obres han consistit a habilitar dos dels locals que hi ha al Poliesportiu municipal que fins ara estaven infrautilitzats per falta de serveis bàsics. D’una banda, s’ha condicionat el magatzem ubicat al costat de la pista de cros amb un lavabo, mobiliari (bancs i perxes), a més de posar-li sòl. També s’ha remodelat un altre dels locals ubicats al costat del frontó, per tal que el club de frontó puga utilitzar-lo; per a això ha sigut necessari col·locar sòl, finestres i instal·lació elèctrica.

El Pavelló poliesportiu també ha sigut objecte de millores. S’ha pintat la part exterior del pavelló, cosa que no es feia des de fa 35 anys i s’han substituït les finestres i la claraboia, per últim, també s’ha condicionat el sòl del frontó municipal a causa del seu mal estat per falta de manteniment i s’ha pintat tota l’estructura. D’altra banda, el Poliesportiu compta a hores d’ara amb 8 pistes de petanca que se sumen a les 12 ja existents.

Tal com explica l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, «es tracta d’obres bàsiques de manteniment que no s’han fet durant anys, fins al punt de no pintar el pavelló des del 1982, una instal·lació molt utilitzada i que a més ha sigut seu de diversos esdeveniments esportius». Ortega explica que «a més d’estes obres, fan falta encara moltes millores en el poliesportiu i sobretot en la piscina, que anirem realitzant a poc a poc. Obres que no serien tan urgents i necessàries si al llarg dels últims anys s’haguera fet un manteniment digne de les instal·lacions».  Actualment el poliesportiu municipal compta amb una amplíssima ocupació tant per part dels usuaris com dels clubs i associacions esportives. Segons el regidor d’Esports, Ramon Boronat, «en els últimes dos anys han anant incrementant-se els clubs esportius a la ciutat, ara ja en són 25 i, per exemple, ja s’està creant un nou grup per a reprendre el voleibol femení a Carlet». Actualment les instal·lacions són utilitzades pel club de pilota, l’escola de pàdel, el club de gimnàstica rítmica, el club de tenis taula, el de futbol sala i el club de bàsquet, així com els particulars que ho desitgen.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es