Formulari de cerca

12/03/2018
La Falla Pensat i Fet aconseguix el doblet i indulta els dos ninots
La comissió de la Pensat i Fet ha aconseguit enguany indultar el ninot de la falla gran i del monument infantil.

Divendres tenia lloc a Carlet el concurs del ninot indultat. Les set comissions falleres hi van presentar les seues millors peces de cartó pedra per a aconseguir el banderí d'indult.

La comissió guanyadora del monument gran va ser la Falla Pensat i Fet que va aconseguir el premi amb una escena d’una parella de persones majors que rep el nom de Romanços assaonats. Enguany el monument de Pensat i Fet ha estat creat per l’artista José Vte. Martínez Velló i el seu lema és Romanços.

El premi al ninot indultat del monument infantil va recaure en una escena del musical El Rei Lleó i forma part d’un monument creat pel mateix artista que té com a lema «Musicalíssim» i que fa un recorregut a través de les figures dels musicals que han triomfat a Broadway. El president de la comissió, Bernardo Lorente, i la fallera major infantil, Alba Bonafé, van rebre el banderí del premi el passat divendres al Saló Giner.

Estos dos ninots guanyadors se salvaran de les flames en la nit de la cremà del 19 de març.

La festa fallera va continuar al llarg del cap de setmana amb la tradicional Cavalcada del Ninot, una cavalcada que va començar una hora més tard del que estava previst a causa del mal oratge, i que va omplir els carrers de la ciutat de disfresses amb la participació de les comissions de la ciutat.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es