Formulari de cerca

24/05/2018
El cor de Sant Bernat torna a quedar finalista al Concurs Nacional de Cors Escolars
El cor del col·legi Sant Bernat torna a quedar finalista un any més al Concurs Nacional de Cors Escolars que organitza el Ministeri d’Educació.

El cor carletí viatjarà el pròxim 22 de juny a Madrid a participar en la final, que tindrà lloc a l’Auditori Nacional. Un any més, hauran de provar forces amb els altres dos cors finalistes, el cor del CEIP Nuestra Señora del Lucero de Madrid i el cor del CEIP Las Veredas, també madrileny, i que ja foren finalistes l’any passat.

El cor del Sant Bernat participava l’any passat per primera vegada en este concurs nacional i quedà tercer en la gran final. Per als carletins és tot un repte participar en la final d’este concurs al qual s’han presentat 17 cors escolars de tot l’Estat espanyol, i que són els que es disputaran els tres guardons, el primer dotat amb 8.000 euros, el segon amb 6.000 i el tercer amb 1.000 euros. El cor, dirigit pel mestre Enric Moltó, ha sigut seleccionat després de passar la primera fase del concurs en què el jurat feia la selecció després de la visualització d’un DVD de cada cor. Ara la final serà a l’Auditori Nacional, on el cor carletí interpretarà l’obra obligada «Sueña y canta» i tres obres lliures que seran "Sansa Kroma", tradicional de ghanesa, "Hallelujah" de Leonard Cohen i "Maquerule" de J. Gómez.

El director del cor, Enric Moltó, considera que el nivell dels seus competidors és molt alt: «Ja ho poguérem comprovar l’any passat. Per a nosaltres, arribar ací ja és un premi i el que pretenem és superar-nos a nosaltres mateixos».

El Cor Sant Bernat funciona a l’escola des del curs 2011-2012 per iniciativa del professor Enric Moltó i amb la col·laboració de la professora d’Educació Musical Meli Puig. Hi participen voluntàriament al voltant de 60 alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de primària.

 

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es