Formulari de cerca

11/05/2018
Comencen les obres de la nova rotonda d’accés a Carlet
El director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, i l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, visiten l’inici de les obres de la nova rotonda d'accés a Carlet

El director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, acompanyat de l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha visitat els terrenys on s’executarà la nova rotonda d'accés a la ciutat, així com el conjunt d'actuacions de la conselleria en la zona. Les obres ja estan adjudicades i tots els tràmits realitzats perquè puguen començar els treballs. Unes obres pressupostades en 350 mil euros, que tot i tindre un període d’execució d’un any, segons assegurava el representant de la Conselleria, estaran finalitzades abans que acabe l’any.

La rotonda, que ralentitzarà el trànsit d’entrada a Carlet des de Catadau, tal com han indicat l’alcaldessa de Carlet i el director general d’obres públiques, «és l’inici de la futura ronda sud, que desviarà el trànsit d’11 mil vehicles al dia que patix el veïnat de Carlet pel pas de la CV-50 per dins del municipi». L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha destacat que la construcció d’esta redona «és un símbol de sensibilitat de l’actual govern amb Carlet. És un símbol perquè acaba amb l’abandó d’este barri i li dóna una entrada digna a la ciutat i sobretot perquè és l’inici d’un projecte per a evitar que el poble de Carlet aguante el trànsit pesant, com ho ha fet durant tants anys. La solució no és omplir el poble de semàfors. Hi ha solucions alternatives i volem que la futura ronda sud oferisca millor qualitat de vida als carletins i carletines».

El futur projecte contempla la creació d’una nova carretera de ronda sud amb un caràcter diferent als projectes anteriors, que mai s’han dut a terme. Tant Conselleria com Ajuntament aposten per un disseny integrat en la ciutat amb la creació d’una carretera de dos carrils que integrarà, a més, un carril bici i una vorera per als vianants. Es tracta d’un disseny més amable i sostenible que la Conselleria es planteja a mitjan termini.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es