Formulari de cerca

14/11/2017
Carlet, seu d’un projecte escolar Erasmus sobre noves tecnologies
L’IES 9 d’Octubre junt amb altres sis centres escolars europeus analitzen la importància, els beneficis i els perills de les TIC

Estudiants i professors de set països es donen cita durant esta setmana a Carlet a fi de desenvolupar el projecte europeu Care or Scare, el repte de les tecnologies modernes, inscrit en el programa Erasmus +. Des de dilluns fins a divendres, la delegació europea participarà en diverses activitats, a més de les pròpiament acadèmiques, per tal de conéixer la ciutat i els seus voltants.

El projecte en el qual participa l’IES 9 d’Octubre de Carlet engloba altres sis centres escolars més de Hückelhoven (Alemanya), Culemborg (Holanda), Hradrec Kralove (Txèquia), Palerm (Itàlia), Vezirkopru (Turquia) i Timisoara (Romania). Tots els centres realitzaran diverses activitats al voltant de la tecnologia vista des de diferents prismes (mediambiental, social, ètic, educatiu) i es consideraran tant els avantatges (millora de la qualitat de vida, accés a la informació, comunicació) com els inconvenients (addicció, aïllament, perills de les xarxes socials) de les TIC en la nostra vida quotidiana. El desenvolupament d’este projecte permetrà posar a l’abast dels estudiants eines adequades per a lluitar contra l’ús excessiu de les xarxes socials i les seues conseqüències negatives.

Al llarg d’esta setmana, a més de realitzar distintes activitats relacionades amb el programa com són la presentació de treballs per part dels alumnes i reunions de professors per a la seua coordinació, el centre escolar amb la col·laboració de l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats que s’iniciaren ahir amb una recepció oficial a la casa consistorial. El programa d’activitats contempla la visita guiada a Carlet que es va fer ahir i visites culturals a Gandia, l’Albufera, València i al parc natural de la Murta.  

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es