Formulari de cerca

4/12/2017
Carlet commemora el Dia de la Diversitat Funcional
Carlet va commemorar el dia de la diversitat funcional amb una jornada de convivència a l’avinguda de Blasco Ibáñez en la qual participaren els usuaris de la Residència La llum i l’associació Apadicc.

La jornada va ser organitzada per CLECE Serveis Socials, l’empresa que gestiona la residència La Llum, i per la Regidoria de Benestar Social.

Tot i el mal oratge, a l’avinguda de Blasco Ibáñez es va celebrar una vesprada de festa i sensibilització sobre les dificultats que tenen les persones amb diversitat funcional per a afrontar situacions quotidianes. També es pretenia que l’alumnat prenguera consciència de les capacitats i drets de les persones amb diversitat funcional. A l’avinguda s’instal·là un castell unflable per als més menuts, hi hagué l’ambientació musical d’una batucada, una xocolatada i una mostra d’esport adaptat. Amb la col·laboració de la Fundació Ramstand i el club Avant Montcada que realitza paratriatló, es van poder practicar diversos esports adaptats amb bicicletes, pilotes i un circuit d’obstacles.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es