Formulari de cerca

5/12/2017
Carlet acull l’exposició Expo disseny Artesania RDS.6. del Centre d’Artesania
La mostra inclou peces com el saginet de la carletina Laura Esplugues

L’exposició del Centre d’Artesania acull 40 peces dissenyades per alumnes del Grau de Disseny i Desenvolupament de Productes de la Universitat Politècnica de València i realitzades per artesans. Esta mostra és la sisena edició dins de les activitats previstes en l'acord de col·laboració existent entre la Universitat i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, a fi de desenrotllar projectes d’investigació relacionats amb aspectes de disseny, innovació i introducció de tecnologies aplicades a l'artesania. Així mateix, pretén acostar la universitat a l'empresa, al món professional i a la societat en el seu conjunt, presentant estos nous valors que es formen en les seues aules.

La mostra presenta els treballs dels alumnes i mostra la col·laboració i la fusió entre les tècniques dels artesans i el disseny més actual que aporten els alumnes de la universitat. La mostra d’enguany gira al voltant de la forma d’alimentar-nos, la taula, la gastronomia i la tradició que a València va més enllà dels tòpics gastronòmics. Entre les diferents peces destaquen el SAGINET, un ganivet de fusta dissenyat per la carletina Laura Esplugues destinat a tallar la coca de segí carletina i, d’altra banda, la peça FORMAche, també obra de la carletina Isabel Perpiñà.

L'exposició ha sigut inaugurada pel director gerent del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, Miquel Cremades Planells, el professor de la UPV Manuel Martínez Torán i l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega.

L’exposició estarà oberta al llarg del mes de desembre a la Casa de la Cultura de Carlet i es podrà visitar entre les 18 i les 20 hores.  

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es