Formulari de cerca

13/04/2018
Cap de setmana esportiu a Carlet

I Open Bloc Carlet

Carlet acull el dissabte al matí el I Open Bloc Carlet, una competició que organitza per primera vegada el Grup Aventurer de Carlet i que concentrarà al rocòdrom instal·lat al col·legi Juan Vicente Mora més de 40 escaladors de tota la Comunitat Valenciana. L’escalada en bloc suposa tot un repte per als aficionats a este esport, que escalen sense cordes fins a 4 metres posant a prova la seua destresa, força i tècnica. 

I Fira de l’esport

La I Fira de l’esport de Carlet amplia la seua participació a 25 clubs clubs i associacions esportives de la ciutat. El col·legi Juan Vicente Mora es convertirà en un aparador de les diverses opcions esportives que té la ciutat dissabte a partir de les 14 i fins a les 20.30 i diumenge de 9.30 a 14 h.

A més de les carpes informatives de cada associació i club esportiu, a la pista central es desenvoluparan diverses activitats. Entre altres, estan previstes partides de pilota al carrer de Joan Peset, al costat del recinte firal, futbol per a veterans, els més menuts de l’escola, futbol sala i l’equip amateur, minicircuit de BTT, rocòdrom i exhibicions en la pista central del recinte de karate, de gimnàstica rítmica, tenis, bàsquet, a més d’una classe magistral d'ornitologia i una solta de coloms, entre altres.

 

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es