Formulari de cerca

20/12/2017
Àmplia participació en la fase de diagnosi del projecte Carlet ciutat saludable

El projecte Carlet Saludable tanca l’any amb la fase de participació a fi de conéixer les diverses visions que tenen els veïns i veïnes de Carlet dels aspectes positius i negatius que té Carlet per a ser una ciutat saludable. En esta fase de diagnosi s’han dut a terme vuit tallers en els quals han participat quasi 50 persones de diversos perfils personals i professionals. Han estat representants del món de l’esport, de les AMPA dels col·legis, de l’associació d’ames de casa, farmàcies, sanitaris del municipi, centre de salut, centre de dia i altres assistents que van aportar la seua visió de l’estat de salut del municipi. En els tallers també han participat joves que treballen a l’Ajuntament a través del projecte “T’avalem”, de forma que s’ha aconseguit conéixer la veu dels més joves, els quals resulta molt difícil introduir en estes dinàmiques.

ALTA PARTICIPACIÓ

Des del grup Crearqció, coordinador del projecte, es valora molt positivament l’alta participació i la presència de diferents perfils personals i professionals que han afavorit  fer una diagnosi molt rica, de la qual podrem vore els resultats en la pàgina web del projecte després del Nadal. D’esta forma, la Taula Intersectorial de Salut (òrgan de gestió del projecte Carlet ciutat saludable) té resultats d’una diagnosi col·lectiva amb la qual començar a treballar per a llançar les propostes que, a partir de 2018, faran de Carlet una ciutat més saludable.

PERSONES SALUDABLES

De forma paral·lela, es continua buscant des del projecte “persones saludables” que puguen formar part de la xarxa de veïns i veïnes saludables que en les seues pràctiques diàries, hàbits i costums ens puguen ajudar a vore bones pràctiques que milloren la nostra salut i la del nostre entorn. Si coneixes alguna persona saludable, escriu-nos un correu a ciutatsaludable@carlet.es amb el seu nom, contacte, edat, i explicació de per què es tracta d’una persona saludable.

Tota la informació d’este projecte i del seu desenvolupament es pot consultar a l’espai web: ciutatsaludable.carlet.es

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es