Formulari de cerca

4/08/2017
60% d’inserció laboral dels participants en el curs de muntatge i manteniment d’instal·lacions solars
L'Ajuntament vol a més continuar amb els cursos i per això per al pròxim any s'han sol·licitat 6 nous cursos i 1 taller per a majors de 30 anys

9 de les 15 persones que participaren a este curs de formació per a persones desocupades trobaren feina abans d’acabar-lo. Este curs de formació ocupacional estava destinat a persones aturades i inscrites al SERVEF i consistia en 160 hores de pràctiques en empreses a més de la formació en la instal·lació i manteniment de plaques solars tèrmiques.
Este tipus de cursos tenen com a objectiu millorar la formació de persones aturades per inserir-los al mercat laboral, sobretot en aquells nínxols d’ocupació o sectors on hi ha més demanda d’ocupació i falta de persones formades i qualificades. El curs realitzat per l’Agència de Desenvolupat local de l’Ajuntament de Carlet ha sigut subvencionat pel SERVEF amb 65.000 €.
Des de la regidoria d’Ocupació, s’ha destacat la importància de promoure i continuar amb les accions per a fomentar l'ocupació en l'àmbit local i per això per al pròxim any s’han sol·licitat 6 nous cursos i 1 taller per a majors de 30 anys.

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es