Formulari de cerca

12/02/2018
300 triatletes participen en la IV edició del Duatló Escolar Ciutat de Carlet
Al voltant de 300 xiquets i xiquetes participaren el passat diumenge 11 de febrer en el IV Duatló Escolar Ciutat de Carlet, que organitza Tricarlet i que forma part de la fase provincial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

La prova va constar de deu categories: Multiesport, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets, en versió masculina i femenina, i va comptar amb la participació d’uns tres-cents xiquets procedents de clubs de triatló de tota la Comunitat.

 

La prova va començar al voltant de les 9 del matí amb els cadets. En la categoria masculina es va proclamar campió el triatleta del Club Triatló Sueca-20 Aniversari, Quique Lleti, seguit pel seu company d’equip Josep Picazo; el triatleta de Carlet David Blasco Añó del Triesport Roquette aconseguia la tercera posició. En categoria femenina va haver-hi un clar domini de l’equip Tragaleguas.org, que aconseguí la primera i segona posició amb Andrea Palacios i Silvia Valero respectivament, seguides de Vanessa Blasco del Triesport Roquette.

 

En la categoria d’infantils masculí va aconseguir la victòria el triatleta de Moncada Pablo Martínez, seguit en segona posició del seu company d’equip Pau Millo, i la tercera posició va ser per al triatleta del Triatló Ontinyent Edgar Soler. En la categoria femenina la primera posició va ser per a Natalia Sánchez, la segona per a Maria Pancorbo, ambdues del Tragaleguas.org, i la tercera va ser per a Laura González del Club Triatló Sueca-20 Aniversari.

 

Continuant amb la prova, la classificació masculina de la categoria d’alevins va estar encapçalada per Héctor Tolsa d’Ontinyent, el segon lloc fou per a Diego Lledó de l’Olleria i el tercer lloc per a Alan Collado d’Algemesí. En la categoria aleví femenina la triatleta Andrea Campos del Tridimonis va obtindre la primera posició, seguida per Nirvana Pin del Tri Puig i Empar Estellés del CDM-ECL Avant Moncada, amb una segona i tercera posició respectivament. Cal destacar en esta categoria el triatleta de Carlet Javier Blasco, el qual va aconseguir una merescuda 17a posició.

En la categoria de benjamins, en la divisió masculina, Xavi Cabanilles, Cristian Herrero i Marc Sanz aconseguien la primera, segona i tercera posició respectivament; i en la categoria femenina el pòdium va estar format per Gemma Toledo, Olga de Haros i Teresa Ballester, primera, segona i tercera respectivament.

L’última de les participacions va vindre de la mà de les categories de Multiesport, amb menuts de 8 i 9 anys, i on Andrés García, Íker Domínguez i Hugo Martínez van aconseguir la primera, segona i tercera posició respectivament en la categoria masculina, i Desa Tamarit, Macarena Martín i Neus Rosell en la categoria femenina també respectivament.

El grup organitzador, Tricarlet, ha destacat que es tracta d’una prova molt important per al grup, que requerix al voltant d’un any de preparació i organització, i no seria possible sense l’ajuda tant d’entitats municipals com l’Ajuntament de Carlet, la Fundació Caixa Carlet, la Policia Local i la Guàrdia Civil, com dels col·laboradors que any rere any donen suport d’una forma o d’altra a l’esport juvenil i en concret a este esport.

 

 

Adjunts

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es