Formulari de cerca

Escola Infantil Municipal

L'Escola Infantil Municipal de Carlet per a xiquets de zero a tres anys va obrir les portes el passat mes de setembre amb l'inici del nou curs escolar 2010/2011.

Este projecte naix amb la idea d'oferir un servici de qualitat a les famílies amb fills menors de tres anys i amb la tasca fonamental d'afavorir i aconseguir un òptim desenvolupament afectiu i ple dels xiquets, així com conciliar la vida familiar i laboral. El cost de l'escolarització serà cobert parcialment per les ajudes públiques i la resta directament per les famílies.

 Visita NINOS

 

Preinscripcions

L'Escola Infantil Municipal NINOS celebrarà el pròxim 3 de març una Jornada de Portes Obertes. Els veïns de Carlet que estiguen interessats a visitar les instal·lacions podran fer-ho de 10.30 a 13.30 h. Igualment, a les 11.30 se celebrarà al centre una sessió informativa.

De cara al pròxim curs 2012/2013, informem que el termini de preinscripció s'obri el dilluns 5 de març i es tancarà el divendres 9 de març en horari de 9 a 12 h i de 14 a 17 h. Les persones que acudisquen a la sessió informativa del dia 3 de març podran sol·licitar una cita prèvia per a realitzar la preinscripció.

 

Calendari:

 • Preinscripcions: del 5 al 9 de març
 • Llistes provisionals: 15 de març
 • Reclamacions: del 15 al 21 de març
 • Llistes definitives: 22 de març
 • Matrícules: del 26 al 30 de març

El cost de l'escolarització estarà cobert parcialment per subvencions de caràcter públic (Conselleria i Ajuntament) i la resta serà aportat directament per les famílies. Ninos basa el seu projecte a afavorir i aconseguir un desenrotllament integral globalitzat dels vostres xiquets i xiquetes, vetllant sempre pel seu benestar.

Ubicació

L'Escola Infantil Municipal Ninos es construix en una parcel·la de propietat municipal que presenta una superfície de 1.084 metres quadrats ubicada en l'avinguda del Llaurador. L'escola està enclavada en un espai educatiu privilegiat, ja que compta amb un col·legi, un institut i el conservatori de música municipal. D'esta manera, la zona disposarà d'un servici educatiu en tots els seus nivells i modalitats (infantil, primària, secundària i estudis musicals complementaris).

Instal·lacions

Ninos Escola Infantil Municipal disposa de 7 aules clarament diferenciades per edats. L'escola està dotada d'una aula per a bebés de 0 a 1 any, tres per a alumnat d'1 a 2 anys i altres tres per als xiquets de 2 a 3 anys, amb una capacitat total de 107 places. Així mateix, les instal·lacions es complementen amb un menjador, un pati de jocs i una sala d'usos múltiples.

 

Totes les aules confluïxen i estan vinculades a un espai exterior de jocs. Al centre de les aules s'emplacen els lavabos per als servicis higiènics, que son espais envidrats per a facilitar el control de l'alumnat.

De l'atenció dels xiquets s'encarrega un equip d'especialistes amb titulació, format per un coordinador, un professor d'Educació Infantil, un tècnic superior d'Educació Infantil per aula, auxiliars infantils, auxiliars de menjador i auxiliars de neteja.

 

Projecte pedagògic

L'escola de Carlet presenta un estudiat projecte pedagògic que respon a les necessitats educatives dels alumnes del tram d'edat entre els 0 i els 3 anys.

Respecte al nombre de places per cada aula, també es complix la normativa, sent d'un màxim de 8 per a l'aula de 0 a 1 anys, de 13 en les aules d'1 a 2 anys i de 20 alumnes per a les de 2 a 3 anys.

Proyecto pedagogico

 

Servicios

L'Escola Infantil Municipal oferix un ampli ventall de servicis als usuaris:

 • Escolarització de 9 a 12 i de 15 a 17 hores
 • Tutories amb familiars responsables
 • Gabinet psicopedagògic
 • Atenció primerenca
 • Psicomotricitat
 • Tallers de música i idiomes
 • Servici en horari de vesprada durant els mesos de juny i setembre, així com els dies laborals de les festes de Nadal, Falles i Setmana Santa

A més, Ninos possibilita als usuaris els següents servicis addicionals:

 • Menjador (de cuina pròpia)
 • Extensió horària (que comprendrà aproximadament de les 7.30 a les 19.30 hores)
 • Activitats complementàries (excursions)
 • Uniformes
 • Material escolar i didàctic

La disponibilitat d'estos servicis complementaris està supeditada a la demanda dels ciutadans.

 

Contacto

Per a qualsevol dubte o informació pot contactar amb Ninos en:

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es