Formulari de cerca

16/06/2017
Programa Foment Treball Agrari SEPE Corporacions Locals 2017

L'Ajuntament de Carlet, a través de l'ADL (Agència de Desenrotllament Local), gestiona el programa d'ocupació INEM AGRÍCOLA dins del marc dels Convenis de Col·laboració del Servici de Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) amb les corporacions locals.

Es tracta de projectes per a pal·liar la desocupació agrícola eventual amb la finalitat de garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d'Ocupació en Zones Rurals Deprimides.

La condició en este programa és que els desempleats han de pertànyer al Règim Agrari de la Seguretat Social. El Servef enviarà una preselecció de candidats encara que les persones que no hagen sigut llistades pel Servef i complisquen requisits poden presentar la seua candidatura.

Per a este exercici 2017, es van a dur a terme la contractació de 70 treballadors agraris per a treballar UN MES en els mesos de Julio, Agost i Setembre.

Les sol·licituds per a participar en este programa es podran arreplegar en l'ADL, carrer Lluis Vives,28 DES DEL DIA 19 AL 27 DE JUNY INCLOSOS.

 

 

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es