Formulario de búsqueda

Formulari Alta Servei Municipal Whatsapp

Vols rebre la informació de la teua ciutat per Whatsapp? L'Ajuntament de Carlet posa a la teua disposició este canal de comunicació, sense cap cost. 
 

 

Informació relativa a esdeveniments, actes culturals i esportius, a més d'informació municipal d'interés. Tot, al teu telèfon.

Per a subscriure't al servei, ompli este formulari, recorda que tens que afegir el telèfon 633705903 a la teua agenda de contactes per a poder rebre els missatges.La base de dades del servei de WhatsApp se actualitza semanalment.

 

Este servei és solament per a rebre la informació municipal. No podrás contestar ni interactuar amb la resta d'usuaris del servei. Per a comunicar-te amb l'Ajuntament de Carlet, usa els canals habituals, ja que este servei no substitueix cap tràmit ni cap notifiació oficial de l'Ajuntament. Este servei només té valor informatiu i no suposa cap obligació d'altre tipus per a l'Ajuntament de Carlet. Per a consultes o suggeriments, pots cridar al 962530200.

L'Ajuntament de Carlet farà servir estes dades per a transmetre informació de les seues activitats i es compromet a fer-ne un ús confidencial i a preservar sempre la intimitat de les persones. Podeu modificar o anul.lar les vostres dades enviant un correu electrònic a ajuntament@carlet.es

Marca la opció corresponent per a rebre informació.

Assumpció de Nostra Senyora, 1

CP 46240 - Tel. 962530200

email: ajuntament@carlet.es